Malzemeler
- 2 paket burçak yulaflı bisküvi
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 2 paket çilekli puding (istediğiniz herhangi bir pudingde olabilir.)
- 1 litre süt
- Çilek
- Toz antep fıstığı
Nasıl Yapılır?
- Bisküvileri rondodan geçirip un haline getirin.
- Erittiğiniz tereyağını ekleyip karıştırın.
- 12 tane muffin kalıbına paylaştırın.
- Çay bardağının altıyla güzelce bastırın ki bisküvi kalıpla sabitleşsin.
- Sütü ve pudingi bir tencereye koyun.
- Ocakta sürekli karıştırarak puding kıvamına gelince altını kapatın.
- Muffin kalıplarındaki bisküvilerin üzerine dökün.
- İlk sıcaklığı çıkınca buzdolabına kaldırın.
- En az 3 saat buzdolabında dinlendirin.
- Dinlenip soğuyunca muffin kalıplarından çıkarın ve servis tabağına koyun.
- Üzerlerine dilimlenmiş çilek koyup toz antep fıstığı serpin. Servise hazır. Şifa olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder