Malzemeler
- 1 adet küçük boy karnabahar
- 1 adet soğan rendesi
- 1 adet yumurta
- Yarım su bardağı un
- 1 su bardağı galeta unu veya ekmek içi
- Pul biber
- Karabiber
- Kimyon
- Tatlı toz biber
- Tuz
Nasıl Yapılır?
- İlk olarak karnabaharları ezilebilir kıvama gelinceye kadar haşlayalım.
- Haşlanan karnabaharı çatal yardımıyla veya patates eziciyle ezelim. İçine diğer malzemeleri ekleyip yoğuralım. Elimizle yuvarlak şekiller verelim.
- Tavaya yağımızı alalım ve köftelerimizi de tavaya alıp arkalı önlü olacak şekilde kızartalım. Köftelerimiz servise hazır.
- Yanında sarımsaklı yoğurt ile servis edebilirsiniz. Deneyecek olanlara afiyet olsun 🤗
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder