Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tarifi İçin Malzemeler
- 6 adet havuç
- 1 lahananın yarısı kadar mor lahana
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1,5 yemek kaşığı mayonez
- İsteyenler sarımsak koyabilir ben koymayacağım
- Üzeri için, ceviz dereotu
Havuç Ve Mor Lahana Tarator Tarifi Nasıl Yapılır?
- Havuç ve mor lahanayı rendele.
- Yağda ayrı ayrı kavuracağız yumuşayana kadar,Soğumasını bekle.
- Ayrı kaba yoğurt, tuz ve mayonezi karıştır. İsteyenler sarımsak atabilir.
- Soğumuş olan havuç ve lahanayı yoğurta kat.
- Üzerine cevizi süslemek için cevizi ve pul biberi yağda biraz kavur. Sonra sunuma hazırla.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder