Güveçte Pane Harçlı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet tavuk göğüsü
 - 1 paket pane harcı
 - 1 adet domates
 - 6 adet biber
 - Rendelenmiş kaşar peyniri
 
Güveçte Pane Harçlı Tavuk Tarifi Yapılışı
- Tavuk göğüsünü kuş başı doğruyoruz ve pane harcı ile bir kapta harmanlıyoruz.
 - Domatesi yuvarlar olacak şekilde doğruyoruz.
 - Doğradığımız tavukları güveç kaplarına yerleştiriyoruz ve üzerine domates dilimlerini ve biberleri koyuyoruz bu şekilde 200 derece ısınmış fırında pişiriyoruz.
 - Ardından rendelenmiş kaşarları ekliyoruz ve eriyene kadar fırında bekletiyoruz.
kaşarlar eriyince servis edebilirsiniz. 
AFİYET OLSUN :)
Yorumlar
Yorum Gönder