3 Temmuz 2019 Çarşamba

Güveçte Pane Harçlı Tavuk Tarifi

Güveçte Pane Harçlı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet tavuk göğüsü
  • 1 paket pane harcı
  • 1 adet domates
  • 6 adet biber
  • Rendelenmiş kaşar peyniri

Güveçte Pane Harçlı Tavuk Tarifi Yapılışı

  1. Tavuk göğüsünü kuş başı doğruyoruz ve pane harcı ile bir kapta harmanlıyoruz.
  2. Domatesi yuvarlar olacak şekilde doğruyoruz.
  3. Doğradığımız tavukları güveç kaplarına yerleştiriyoruz ve üzerine domates dilimlerini ve biberleri koyuyoruz bu şekilde 200 derece ısınmış fırında pişiriyoruz.
  4. Ardından rendelenmiş kaşarları ekliyoruz ve eriyene kadar fırında bekletiyoruz.
    kaşarlar eriyince servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder