Mermer Kek Yumuşacık Tarifi

  Mermer Kek Yumuşacık Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet vanilya 1 adet kabartma tozu 2,5 su bardağı un Daha sonradan eklemek için; 3 yemek kaşığı süt 3 yemek kaşığı kakao Üzeri için isteğe bağlı; Damla çikolata Mermer Kek Yumuşacık Tarifi Nasıl Yapılır? ilk önce klasik yumurta ve şekeri mikserle çırpın, daha sonra içine süt ve sıvı yağ ekleyerek tekrar çırpalım en son içine un, vanilya, kabartma tozunu eleyip ekleyerek çırpın. Yağlanmış kek kalıbına harcın yarısını dökün. Diğer yarısına kakao ve süt ekleyip tekrar çırpın onu da en üstüne ekleyip çatal yardımıyla karıştırın en üstüne damla çikolata serpebilirsiniz. 180 derecede 45 dakika pişiren sıcak kalıptan çıkartmayın ılıklaştıktan sonra çıkartın afiyett olsun bu tarif bi efsane yumuşacık

Kavun Limonata Tarifi

Kavun Limonata Tarifi İçin Malzemeler

  • 1/3 kavun (yumuşak olmasına dikkat edin)
  • 1 limon
  • Toz şeker
  • Bir küçük limon tuzu
  • Su

Kavun Limonata Tarifi Yapılışı

  1. 1 kavunun 1/3’lük kısmının kabuk ve çekirdeklerini temizleyin.
  2. Elekten geçirin.
  3. Çıkan su bir litreden az ise su ilave ederek bir litreye tamamlayın.
  4. Bir limonun suyunu sıkıp ekleyin.
  5. Bir küçük limon tuzu atıp, damak tadınıza göre şeker ilave edin (yada şekerli sevmeyenlerdenseniz etmeyin)
  6. Karıştırın ve soğuk olarak servis yapın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kuzeyden Gelen 5 Gerilim Romanı!

Makarneks Tadında Domates Soslu Makarna Tarifi

Video boyutu küçültme nasıl yapılır?