Sultan Sarması Tarifi İçin Malzemeler
Tabanı İçin ;
- 1 paket petibör bisküvi
 
Kreması İçin ;
- 4 su bardağı süt
 - 5 yemek kaşığı şeker
 - 3 yemek kaşığı un
 - 3 yemek kaşığı kakao
 - 1 paket vanilya
 - 1 yemek kaşığı dolusu margarin
 - Elinizde varsa bitter çikolata
 - Krem şanti
 - 1 su bardağı süt
 
Sultan Sarması Tarifi Yapılışı
- Bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirin genişçe bir tepsinin tabanına dizin.
 - Tencereye margarin ve çikolata hariç bütün malzemeleri karıştırıp pişirin.
 - Ocaktan aldığınız kremaya margarin ve çikolataları ekleyip iyice karıştırın.
 - Biraz soğuduktan sonra dikkatli bir şekilde bisküvilerin üstüne eşit şekilde yayın ve soğuması için dolaba kaldırın.
 - Krem şantiyi üzerindeki tarife göre hazırlayıp soğutan kremanın üstüne yayıp 3 – 4 saat bekletelim.
 - Dinlenen sultan sarmalarınızı sarıp servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun 
Yorumlar
Yorum Gönder