Milföylü Tavuk Baget Tarifi İçin Malzemeler
- 4 adet tavuk baget
- 2 adet milföy
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Kekik
Üzeri için:
- susam
Milföylü Tavuk Baget Tarifi Yapılışı
- Bagetlerimizi yıkayıp haşlıyoruz.
- Derilerinden ayırıyoruz.
- Bir kasede salça, sıvı yağ, tuz, kekik, çok az da su ekleyip karıştırın.
- Bagetleri sosa buluyoruz. İsterseniz bagetlerin kemik kısmını alüminyum folyo ile sarabilirsiniz.
- Milföyleri unla beraber biraz açıp bagetlerin etrafına sarıyoruz.
- Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürüp bıçakla kesik atıyoruz.
- Son olarakta susam serpip ve 200 derecede 25 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder