29 Mart 2020 Pazar

Mantar Soslu Fettuchini Ve Tavuk Steak Tarifi

Mantar Soslu Fettuchini Ve Tavuk Steak Tarifi İçin Malzemeler

Makarna ve Sosu için:
  • 1 paket fettuchini (Makarna)
  • 1 paket kahve rengi Mantar
  • 1 baş soğan
  • 1. 5 paket sıvı krema
  • Yarım çay bardağı süt
  • Bir miktar sıvı yağ (kızartmak için)
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
Tavuk Steak için:
  • Kişi sayısına göre biz 1 er parça kullandık kişi başı
  • Tavuk göğüsünden kesilme şinitsellik et
  • Tuz, karabiber, kekik, tatlı toz biber
Kızartmak için
  • Sıvı yağ

Mantar Soslu Fettuchini Ve Tavuk Steak Tarifi Yapılışı

  1. Soğan ve mantarlar yemeklik doğranır büyük içi geniş bir tava alın.
  2. İçine biraz sıvı yağ ekleyin. Soğan ve mantarları kavurun iyice ve kekik atın üstüne.
  3. Sonra sütü kremayı ekleyin kısık ateşde kaynamaya bırakın ve baharatlarını ekleyin.
  4. Sos kaynadıkca koyulaşacaktır ( kısık ateşde)
  5. Bir başka tarafa yanı sıra tencereye su ve tuz koyun ve makarnayı haşlayın.
  6. Makarna haşlanıncaya kadar tavuk etini önlü arkalı tuzlayın karabiberleri diğer baharatlarla da azar azar harmanlayın.
  7. Ve bir tavada önlü arkalı yavaş yavaş kızartın.
  8. Makarna haşlanınca sosun içine ekleyip karıştırın. Servis ederken tabağa önce makarnadan alın sonra üstüne eti ekleyin.Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder