Mantar Soslu Fettuchini Ve Tavuk Steak Tarifi İçin Malzemeler
Makarna ve Sosu için:
- 1 paket fettuchini (Makarna)
- 1 paket kahve rengi Mantar
- 1 baş soğan
- 1. 5 paket sıvı krema
- Yarım çay bardağı süt
- Bir miktar sıvı yağ (kızartmak için)
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
Tavuk Steak için:
- Kişi sayısına göre biz 1 er parça kullandık kişi başı
- Tavuk göğüsünden kesilme şinitsellik et
- Tuz, karabiber, kekik, tatlı toz biber
Kızartmak için
- Sıvı yağ
Mantar Soslu Fettuchini Ve Tavuk Steak Tarifi Yapılışı
- Soğan ve mantarlar yemeklik doğranır büyük içi geniş bir tava alın.
- İçine biraz sıvı yağ ekleyin. Soğan ve mantarları kavurun iyice ve kekik atın üstüne.
- Sonra sütü kremayı ekleyin kısık ateşde kaynamaya bırakın ve baharatlarını ekleyin.
- Sos kaynadıkca koyulaşacaktır ( kısık ateşde)
- Bir başka tarafa yanı sıra tencereye su ve tuz koyun ve makarnayı haşlayın.
- Makarna haşlanıncaya kadar tavuk etini önlü arkalı tuzlayın karabiberleri diğer baharatlarla da azar azar harmanlayın.
- Ve bir tavada önlü arkalı yavaş yavaş kızartın.
- Makarna haşlanınca sosun içine ekleyip karıştırın. Servis ederken tabağa önce makarnadan alın sonra üstüne eti ekleyin.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder