14 Nisan 2020 Salı

En Pratik Köz Meze (Restaurant Lezzetinde) Tarifi

En Pratik Köz Meze (Restaurant Lezzetinde) Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet konserve köz biber (orta boy)
  • 4 yemek kaşığı konserve köz patlıcan
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 çay kaşığı kuru dereotu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı dolusu toz biber
  • 1 çay kaşığı kuru fesleğen
  • 1 çay kaşığı sumak
  • 1 yemek kaşığı limon suyu

En Pratik Köz Meze (Restaurant Lezzetinde) Tarifi Yapılışı

  1. Konserve köz biberleri kabaca küp şeklinde kesip rondoya koyuyoruz.
  2. Üzerine diğer malzemeleri ilave edip homojen bir kıvam alana kadar rondoda çekiyoruz.
  3. Mezemiz hazır.
Deneyenlere afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder