En Pratik Köz Meze (Restaurant Lezzetinde) Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet konserve köz biber (orta boy)
- 4 yemek kaşığı konserve köz patlıcan
- 1 tutam maydanoz
- 1 çay kaşığı kuru dereotu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı dolusu toz biber
- 1 çay kaşığı kuru fesleğen
- 1 çay kaşığı sumak
- 1 yemek kaşığı limon suyu
En Pratik Köz Meze (Restaurant Lezzetinde) Tarifi Yapılışı
- Konserve köz biberleri kabaca küp şeklinde kesip rondoya koyuyoruz.
- Üzerine diğer malzemeleri ilave edip homojen bir kıvam alana kadar rondoda çekiyoruz.
- Mezemiz hazır.
Deneyenlere afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder