18 Haziran 2020 Perşembe

Yumuşacık Kaşarlı Bayat Ekmek Tarifi

Yumuşacık Kaşarlı Bayat Ekmek Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 adet yumurta
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
  • İsteğe göre (Domates, biber, sucuk vs.) ekleyebilirsiniz

Yumuşacık Kaşarlı Bayat Ekmek Tarifi Yapılışı

  1. Bayat ekmeklerimizi tepsiye diziyoruz.
  2. Bir kaseye süt ile yumurtayı ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Karışımı ekmeklerin üstüne fırça ile sürüyoruz.
  4. Son olarak kaşar ile süsleyip fırında 200 derecede pişiriyoruz.Nefiss yumuşacık tatla afiyetle yiyin. 😊.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder