Fırında Köz Patates Tarifi İçin Malzemeler
- 5-6 adet ince kabuklu patates
Sosu için;
- 3 yemek kaşığı su
- 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı
- Pul biber
- Kekik
- Tuz
Fırında Köz Patates Tarifi Yapılışı
- Günaydın, patatesin her halini seviyorum ve hepsi de ayrı ayrı lezzetli oluyor.
- Çok basit ve çok lezzetli bir garnitür.
- Ben taze patates kullandım ince kabuklu olduğu için.
- Patatesleri bolca yıkayıp irice doğruyoruz.
- Sos ile buluşturup iyice harmanlıyoruz.
- Yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz.
- Önceden ısıttığımız 200 derecelik fırında kızarıp yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.
- Harika köz patatesimiz hazır.
Afiyetler olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder