Kayısı Hoşafı Tarifi

Kayısı Hoşafı Tarifi İçin Malzemeler

  • 15-20 adet kayısı
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 8 bardak su

Kayısı Hoşafı Tarifi Yapılışı

  1. Kayısılarımızı güzelce yıkayalım çekirdeklerini çıkartıp dörde bölelim.
  2. Üzerine su ve şekerini ilave edip 30 dk kaynamaya bırakalım.
  3. Dilerseniz içine limonun kabuğunu soyup parçalar halinde kaynatabilirsiniz.
  4. Güzel bir aroma yakalamış olacaksınız.
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Pastane Şekerparesi Tarifi

  Pastane Şekerparesi Tarifi İçin Malzemeler 250 gram oda ısısına gelmiş tereyağ 1 su bardağı pudra şekeri 2 çay bardağı irmik 1 paket va...