Dondurucuda Kavurma Nasıl Saklanır Tarifi
Dondurucuda Kavurma Nasıl Saklanır Tarifi İçin Malzemeler
- 1 1, 5 kilo kırmızı dana eti
- Biraz iç yağ
- Tabak
Dondurucuda Kavurma Nasıl Saklanır Tarifi Yapılışı
- Güzel gene etleri yıkıyap doğrayalım benim biraz fazlaydı istediğiniz kadar yapabilirsiniz yağları doğrayıp tencere alalım.
- Erimesi için eriyen yağın üste çıkan kıkırdaklarını alalım.
- Sonra etimizi ilave edelim tencerenin kapağına kapatalım.
- 45 dakika bi saat gibi etler pişene kadar kavuralım. Bu sırada asla su eklemeyelim biraz tuz katabilirsiniz
- Pişen kavurmaları tabaklara koyup ılıyınca derin dondurucuda 1-2 saat bekletip tabaklar dan ters çevirip kendilinden çıkıyor zaten poşetlere koyup kullanabilirsiniz kavurma olarak yemeklere tercih ediyorum çok lezzetli oluyo afiyetler olsun hayırlı bayramlar ❤️🌸.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder