2 Ağustos 2020 Pazar

Dondurucuda Kavurma Nasıl Saklanır Tarifi

Dondurucuda Kavurma Nasıl Saklanır Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 1, 5 kilo kırmızı dana eti
  • Biraz iç yağ
  • Tabak

Dondurucuda Kavurma Nasıl Saklanır Tarifi Yapılışı

  1. Güzel gene etleri yıkıyap doğrayalım benim biraz fazlaydı istediğiniz kadar yapabilirsiniz yağları doğrayıp tencere alalım.
  2. Erimesi için eriyen yağın üste çıkan kıkırdaklarını alalım.
  3. Sonra etimizi ilave edelim tencerenin kapağına kapatalım.
  4. 45 dakika bi saat gibi etler pişene kadar kavuralım. Bu sırada asla su eklemeyelim biraz tuz katabilirsiniz
  5. Pişen kavurmaları tabaklara koyup ılıyınca derin dondurucuda 1-2 saat bekletip tabaklar dan ters çevirip kendilinden çıkıyor zaten poşetlere koyup kullanabilirsiniz kavurma olarak yemeklere tercih ediyorum çok lezzetli oluyo afiyetler olsun hayırlı bayramlar ❤️🌸.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder