Et Fajita Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo jülyen kesilmiş et
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 tam limon suyu
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 1 şeker kaşığı şeker
- Kekik
- Karabiber
- Kimyon
- Kırmızı biber
- Tuz
- Kapya biber ve yeşil biber
Et Fajita Tarifi Yapılışı
- Etlerimizi marine için sirke limon suyu ve baharatlarımızı bi kapta birleştirip en az 1 saat olacak şekilde dinlendirelim.
- Biberlerimizi jülyen kesip bir tavaya az yağ koyup soteliyoruz.
- Daha sonra etlerimizi ayrı bir tavaya alıp suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz.
- Etler pişmemişse göz kararı sıcak su ekleyebiliriz.
- İkisi de piştikten sonra birleştirip karıştıralım ve tabağımıza alalım.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder