Kiremitte Kaşarlı Et Sote Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg kuzu kuşbaşı
- 2 adet orta boy soğan
- 4 adet sivri biber
- 2 adet kırmızı biber
- 3 adet domates
- Bulbiber
- Karabiber
- Kekik
- Tuz
Üzeri için;
- Kaşar peyniri
Kiremitte Kaşarlı Et Sote Tarifi Yapılışı
- Tavaya soğan, biber alınarak pişirilir.
- Önceden haşlanmış eti ve baharatları karıştırarak iyice pişirilir.
- Domatesleri soyup doğrayıp eklenir.
- Piştikten sonra porsiyonluk kiremitlere bölüştürüp kaşar peyniride rendeleyip eklenir.
- Fırın tepsisine yerleştirilir.
- Altada su eklenir ve fırına verilir.
- Kaşar eridikten sonra fırından çıkarılır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder