Tavuklu Kızartma Tarifi İçin Malzemeler
- 250 gram karışık tavuk but ve göğüs
- 2 adet domates rendesi
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Tuz
- 1 kabak
- 1 patlıcan
- 1 patates
- 3 biber
- 1 soğan
Sosu:
- Sarımsaklı yoğurt
Tavuklu Kızartma Tarifi Yapılışı
- Tavuğu kuşbaşı doğra ve pişir.
- Patlıcan, kabak, biber, patates ve soğanı kızart.
- Rende domatesi bir tencereye al ve içine tereyağ, tuz sarımsak ekle.
- Biraz pişirdikten sonra kızarttığın tüm malzemeleri tavukla beraber içine koy ve biraz onlarla da kavur.
- Servis tabağına al. Yanında sarımsaklı yoğurt ile sunabilirsiniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder