Çikolatalı Biscuit Cake Tarifi İçin Malzemeler
- 3 paket petibör bisküvi 1 tanesi sade
- 5 su bardağı süt
- 3 kutu krem şanti
Sosu için:
- 110 gram sütlü çikolata
- 1 tatlı kaşığı kako
- 1 kahve fincanı süt
Üzeri için:
- İsteğe göre dövülmüş ceviz veya fındık
Çikolatalı Biscuit Cake Tarifi Yapılışı
- Öncelikle süt ve şantiler çırpılır.
- Her bisküvinin arasına şantiden bir miktar konur ve dik bir şekilde bir sade bi kakao olarak dizilir.
- Bisküviler bitene kadar aynı işleme devam edilir.
- Kalan şanti ile pastanın üzeri kaplanır.
- Yarım saat dolapta bekledikten sonra soğuyan çikolata sos üzerine gezdirilir.
- 5 bir gece dolapta bekledikten sonra ceviz veya fındık üzerine serpilir ve servis edilir. Afiyet olsun😊.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder