6 Eylül 2020 Pazar

Çikolatalı Biscuit Cake Tarifi

Çikolatalı Biscuit Cake Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 paket petibör bisküvi 1 tanesi sade
  • 5 su bardağı süt
  • 3 kutu krem şanti
Sosu için:
  • 110 gram sütlü çikolata
  • 1 tatlı kaşığı kako
  • 1 kahve fincanı süt
Üzeri için:
  • İsteğe göre dövülmüş ceviz veya fındık

Çikolatalı Biscuit Cake Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle süt ve şantiler çırpılır.
  2. Her bisküvinin arasına şantiden bir miktar konur ve dik bir şekilde bir sade bi kakao olarak dizilir.
  3. Bisküviler bitene kadar aynı işleme devam edilir.
  4. Kalan şanti ile pastanın üzeri kaplanır.
  5. Yarım saat dolapta bekledikten sonra soğuyan çikolata sos üzerine gezdirilir.
  6. 5 bir gece dolapta bekledikten sonra ceviz veya fındık üzerine serpilir ve servis edilir. Afiyet olsun😊.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder