7 Eylül 2020 Pazartesi

Mini Güveçte Kaşarlı Et Sote Tarifi

Mini Güveçte Kaşarlı Et Sote Tarifi İçin Malzemeler

  • 200 gram et
  • 1 soğan
  • 1 domates
  • 2 biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • Biraz kaşar rendesi
  • Biraz sıvı yağ

Mini Güveçte Kaşarlı Et Sote Tarifi Yapılışı

  1. Etimizi küçük küçük kesip düdüklüye atalım. 30 dakika kadar düdüklüde pişsin.
  2. Bu sırada diğer malzemelerimizi doğrayalım.
  3. Doğradığımız malzemeleri az yağda tavada iyice pişirelim.
  4. Düdüklüden çıkardığımız etleri ekleyelim bir süre karıştıralım.
  5. Daha sonra salçasını ekleyelim ve baharatlarla bir miktar karıştıralım.
  6. Mini güveçlerimize malzemelerimizi koyalım ve fırına atalım.
  7. 5 dakika sonra üstüne kaşarı ekleyin ve kaşar kızarınca çıkartın.
  8. Et miktarını ve diğer malzemeleri damak zevkinize göre artırarak kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder