Sebzeli Et Sote Tarifi
Sebzeli Et Sote Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo kuşbaşı et
- 1 tane soğan
- 3 tane domates
- 2 tane kırmızı biber
- 1 tane yeşil biber
- 8 tane sarımsak
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- Yarım su bardağı sıvı yağ
Sebzeli Et Sote Tarifi Yapılışı
- Öncelikle bir tencereye etimizi koyup üstüne suyunu da ekleyip haşlıyoruz.
- Sonrada başka bir tencerenin içine yağ koyup soğanı ekleyip kavururken içine doğradığımız biberi, domatesi, sarımsağı döküp karıştıralım .
- Sonra salça, pul biber, karabiber, tuzu koyup üstüne haşlanmış etimizi koyup bir güzel pişiriyoruz .
- Sonrada servis yapabiliriz afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder