6 Eylül 2020 Pazar

Sebzeli Et Sote Tarifi

Sebzeli Et Sote Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et
  • 1 tane soğan
  • 3 tane domates
  • 2 tane kırmızı biber
  • 1 tane yeşil biber
  • 8 tane sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Yarım su bardağı sıvı yağ

Sebzeli Et Sote Tarifi Yapılışı

  1. Öncelikle bir tencereye etimizi koyup üstüne suyunu da ekleyip haşlıyoruz.
  2. Sonrada başka bir tencerenin içine yağ koyup soğanı ekleyip kavururken içine doğradığımız biberi, domatesi, sarımsağı döküp karıştıralım .
  3. Sonra salça, pul biber, karabiber, tuzu koyup üstüne haşlanmış etimizi koyup bir güzel pişiriyoruz .
  4. Sonrada servis yapabiliriz afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder