Teremyağlı Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler
- 125 gram teremyağ
- 1 su bardağı un
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 litre süt
- Vanilya
Üzeri için;
- Çikolata sosu
- Ceviziçi
Teremyağlı Tavuk Göğsü Tarifi Yapılışı
- Önce yağı eritiyoruz sonra unu ilave edip kavuruyoruz.
- Un kokusu çıkana kadar kavurun.
- Süt ve şekeri ilave ediyoruz koyu bi kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
- Kaynayınca altını kapatıp vanilyayı ilave edip 5 dakika mikserle karıştırıyoruz.
- Üzerine sosu ve ceviz içi ile süslüyoruz.
- Soğumaya bırakıyoruz soğuduktan sonra 2-3 saat buz dolabında bekletiyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder