Garnitürlü Patates Püresi (Et Yemeklerinin Yanına Çok Yakışıyor) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 konserve garnitür
- 3 orta boy patates
- 3 yemek kaşığı tereyağı
- 5 yemek kaşığı süt
- Mayonez
- Tuz
Garnitürlü Patates Püresi (Et Yemeklerinin Yanına Çok Yakışıyor) Tarifi Yapılışı
- Patatesleri haşlayın. Bir kaba parçalayıp üzerine tereyağ , tuz ve süt ekleyip ezici ile iyice ezin.
- Bu aşamada çatal da kullanabilirsiniz.
- Tek tek porsiyonlaysa bilirsiniz ben tek tabak yapmayı tercih ettim.
- Üzerine garnitürü ekleyin ve gelişigüzel mayonez sıkın.
- Damak zevkinize bağlı olarak püreye az miktarda kaşar da ekleyebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder