4 Ekim 2020 Pazar

Kajun Baharatlı Tavuklu Çökertme Kebabı Tarifi

 

Kajun Baharatlı Tavuklu Çökertme Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 250 gr Tavuk göğsü
  • 4 orta boy Patates
  • 2 yemek kaşığı Sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • 1.5 tatlı kaşığı Kajun baharatı

Üzeri İçin

  • Yoğurt (1 porsiyon için 2 yemek kaşığı)

Kajun Baharatlı Tavuklu Çökertme Kebabı Tarifi Yapılışı

  1. Patatesleri mümkün olduğunca ince ince doğrayalım ve sonrasında kızartalım.
  2. Tavukları julyen doğrayıp az sıvı yağ ile hafif kızarana kadar pişirelim.
  3. Piştikten sonra kajun baharatı ekleyelim ve bu şekilde 3-4 dakika daha pişirelim.
  4. Patatesleri dizip üzerlerine yoğurt ve son olarak da hazırladığımız tavuklarımızı dizelim.

Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder