Toprak Tavada Kebap Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram orta yağlı kıyma
- 1 adet soğan
- Yarım demet maydanoz
- Karabiber
- Toz biber
- Pul biber
- Ekmek içi(robotta çekilmiş)
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- 3 yemek kaşık sıvı yağ
- Tuz
Toprak Tavada Kebap Tarifi Yapılışı
- İlk önce kıymayı yoğurma kabına koyuyoruz .
- Sonra soğanı rendeliyoruz, maydanozu ince ince kıyıp ekliyoruz .
- Tüm malzemeleri karıştırıyoruz.
- Pişireceğimiz toprak tavaya yayvan bir şekilde avucumuzla şekillendiriyoruz.
- 180 derece de pişiriyoruz 😋 afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder