Vakum Poşetinde Bonfile Marinesi Tarifi İçin Malzemeler
- 400 gram bonfile
- 1 tatlı kaşığı tane karabiber
- 1 diş sarımsak
- 1 tutam taze kek
- Zeytinyağı
Vakum Poşetinde Bonfile Marinesi Tarifi Yapılışı
- İlk olarak bonfilenin yağını ve sinirlerini temizliyoruz.
- Daha sonra bonfileyi istediğiniz kalınlıkta doğuruyorsunuz bir vakum poşetinin içine yan yana gelecek şekilde diziyoruz.
- Vakum poşetinin içi de zeytinyağı gezdiriyoruz taze kekik sarımsak ve tane karabiber atıp vakumluyoruz.
- Eğer vakum aletiniz varsa bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim.
- Çünkü et hava ile temas gitmediği için vakum poşetinin içinde aramasını daha iyi içine çekecektir.
- Bu şekilde 24 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder