4 Kasım 2020 Çarşamba

Hibuskus Şerbeti (Nar Çiçeği Şerbeti) Tarifi

 

Hibuskus Şerbeti (Nar Çiçeği Şerbeti) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre su
  • 3 yemek kaşığı hibuskus ( nar çiçeği)
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 4 adet karanfil

Hibuskus Şerbeti (Nar Çiçeği Şerbeti) Tarifi Yapılışı

  1. İlk olarak bir tencere veya çaydanlığa suyumuzu alalım kaynamasını bekleyelim.
  2. Kaynayan suya hibuskus, şeker ve karanfili ekleyelim.
  3. Yaklaşık 3 dakika kaynatıp altını kapatalım.
  4. Yaz aylarında soğuk olarak kış aylarında ise sıcak tüketebilirsiniz.
  5. Hem çok sağlıklı hem lezzetli. Mayhoş tadıyla ağızda bıraktığı tada bayılacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder