1 Kasım 2020 Pazar

Turşu Kızartması Fatsanın Gülü Tarifi

 

Turşu Kızartması Fatsanın Gülü Tarifi İçin Malzemeler

  • 5 avuç yazın koyduğumuz fasulye turşusu
  • 1 yumurta
  • 5-6 yemek kaşığı mısır unu
  • 10 diş sarımsak
  • Pul biber
  • Kızartmak için sıvı yağ

Turşu Kızartması Fatsanın Gülü Tarifi Yapılışı

  1. Bir kaba fasulye turşusunun suyunu iyice sıkın ve elinizle iyice mıncıklayın.
  2. Mısır unu ilave edin.
  3. Sarımsakları ben iri doğruyorum kızarınca çok lezzetli oluyor.
  4. Yumurta kırın.
  5. Pulbiberi istediğiniz kadar ekleyin.
  6. İyice ezerek karıştırın.
  7. Kızgın yağlı tavaya döküp tava kapağıyla iyice bastırın.
  8. Kızarınca tava kapağıyla çevirin.Sıcak servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder