Turşu Kızartması Fatsanın Gülü Tarifi İçin Malzemeler
- 5 avuç yazın koyduğumuz fasulye turşusu
- 1 yumurta
- 5-6 yemek kaşığı mısır unu
- 10 diş sarımsak
- Pul biber
- Kızartmak için sıvı yağ
Turşu Kızartması Fatsanın Gülü Tarifi Yapılışı
- Bir kaba fasulye turşusunun suyunu iyice sıkın ve elinizle iyice mıncıklayın.
- Mısır unu ilave edin.
- Sarımsakları ben iri doğruyorum kızarınca çok lezzetli oluyor.
- Yumurta kırın.
- Pulbiberi istediğiniz kadar ekleyin.
- İyice ezerek karıştırın.
- Kızgın yağlı tavaya döküp tava kapağıyla iyice bastırın.
- Kızarınca tava kapağıyla çevirin.Sıcak servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder