Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler
- 2 tane ortaboy kereviz
- 1 ortaboy soğan (yada dilerseniz 10 tane küçük arpacık soğan)
- 2 ortaboy patates
- 1 havuç
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Bi tutam tuz
- 2 küçük portakal ve 1 limonun suyu
- Üzerine sunum için dereotu
Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Yapılışı
- Zeytinyağında soğanları kavuruyoruz.
- Küp küp doğradığımız sebzeleri içine ekliyoruz beraber biraz çevirip üzerine portakal ve limon suyunu ekliyoruz eğer ekşi çok sevmiyorsanız limon koymayabilirsiniz.
- Ben un ve şeker eklemiyorum sağlıklı kalsın tarifim diye🥰.
- Soğuyunca üzerine dereotu serpip servis yapabilirsiniz.
Afiyet bal şeker olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder