3 Aralık 2020 Perşembe

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

 

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 tane ortaboy kereviz
  • 1 ortaboy soğan (yada dilerseniz 10 tane küçük arpacık soğan)
  • 2 ortaboy patates
  • 1 havuç
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Bi tutam tuz
  • 2 küçük portakal ve 1 limonun suyu
  • Üzerine sunum için dereotu

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi Yapılışı

  1. Zeytinyağında soğanları kavuruyoruz.
  2. Küp küp doğradığımız sebzeleri içine ekliyoruz beraber biraz çevirip üzerine portakal ve limon suyunu ekliyoruz eğer ekşi çok sevmiyorsanız limon koymayabilirsiniz.
  3. Ben un ve şeker eklemiyorum sağlıklı kalsın tarifim diye🥰.
  4. Soğuyunca üzerine dereotu serpip servis yapabilirsiniz.

Afiyet bal şeker olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder