Rulo Pasta (Kreması Basit Ve Çok Lezzetli) Tarifi İçin Malzemeler
Pandispanya için;
- 4 yumurta
- 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
- 1 su bardağı un
- 1 tepeleme yemek kaşığı kakao
- 3 çay kaşığı kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı sıcak su
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Kreması için;
- 1 paket çikolata parçalı cream ole
- 2 paket toz santi
- 2.5 su bardağı süt
Rulo Pasta (Kreması Basit Ve Çok Lezzetli) Tarifi Yapılışı
- Pandispanya yapılışı:Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpın.
- Sıcak su ve sıvı yağ ekleyin.
- Kuru malzemeleri eleyerek ekleyip çok az çırpalım.
- Yağlı kağıt serili tepsiye döküp yayalım.
- Tepsiyi tezgaha bir kaç kez vurup önceden ısıtılmış 170 derece fırında 10 dk pişirin. Keki tele transfer edip soğutalım.
- Kremanın hazırlanışı:Krema için tüm malzemeleri çırpın ve dolapta soğutun.
- Rulonun yapılışı:Kekin arasına krema sürüp muz ve frambuaz koyun ve sıkıca sarın.
- Kalan kremayla keki kaplayın dilediğiniz gibi süsleyin.
- En az 1 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra dilimleyin. Afı̇yet olsun❣.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder