Vegan Muzlu Dondurma Tarifi

 

Vegan Muzlu Dondurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 adet muz
  • 1,5 su bardağı hindistan cevizi kreması
  • 1 yemek kaşığı tatlandırıcı ( Ben maple şurup (Akçaağaç şurubu) kullandım )
  • 1 çimdik tuz
  • Arzu ettiğiniz kuruyemiş

    Vegan Muzlu Dondurma Tarifi Yapılışı

  • Öncelikle, muzları, hindistan cevizi kremasını, tatlandırıcıyı ve tuzu blenderdan geçiriyoruz.
  • Buz kalıbına alıp donduruyoruz. Benim dondurucum da 6 saatte döndü.
  • Donan dondurma harcımızı tekrar blendera alıyoruz, istediğiniz fındık, fıstığı ekleyebilirsiniz.
  • Bu aşamada tekrar blenderdan geçiriyoruz ve saklama kabına alıp, donduruyoruz.
  • Tam kıvamını bir kaç saate almış alıyor. Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder