5 Ağustos 2021 Perşembe

Ananas Tatlısı Tarifi

 

Ananas Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşık pudra jelatin
  • Yarım paket pudra jöle ananas
  • Yarım su bardağı kremalı
  • Yarım su bardağı dondurma vanilya
  • 1 çay bardağı ananas konserve
  • 1 çay bardağı ananas suyu
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı zeferan suyu
  • 2 yemek kaşığı ceviz ezmesi
  • 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
  • 2 yemek kaşığı şeker

    Ananas Tatlısı Tarifi Yapılışı

  • Bir kapta ananas suyunu koyup pudra jelatin, pudra jöle ananas ve şekeri ve bir kaşık zeferanıda koyup iyice karıştırın.
  • Çaydanlık üzerinde koyup ısıtın ki pudra jelatin iyice karıştırın açılsın
  • Bir kapta kremalı ve dondurmayı ve sütü ve ananas konserve ceviz fıstık koyup iyice karıştırın sonra jelatinin koyup karıştırın.
  • Bir uygun kalıba bir fırçayla yağı sürün tatlı içine döküyoruz sonra 2-3 saat dolapta beklettin ceviz yada fıstık ile soslayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder