2 Ağustos 2021 Pazartesi

Çörek Otlu Susamlı Pişi Tarifi

 

Çörek Otlu Susamlı Pişi Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı çörekotu
  • 1 yemek kaşığı susam
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

Kızartmak için;

  • 1 su bardağı sıvı yağ

    Çörek Otlu Susamlı Pişi Tarifi Yapılışı

  • İlk önce hamuru için un hariç malzemeleri karıştırma kabına alın karıştın.
  • Yavaş yavaş un dökün, ele yapışmayan güzel bir hamur yapın.
  • Üzerini örtün yarım saat dinlendirin.
  • Hamuru ikiye ayırın açın.
  • Kızgın yağda kızartın .
  • Dileyen hamurları dilediği gibi kesebilir keçi ayağı kare yuvarlak zevkinize kalmış deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 💯😋.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder