Çörek Otlu Susamlı Pişi Tarifi İçin Malzemeler
- 1 yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı çörekotu
- 1 yemek kaşığı susam
- 1 çay kaşığı tuz
- Aldığı kadar un
Kızartmak için;
- 1 su bardağı sıvı yağ
Çörek Otlu Susamlı Pişi Tarifi Yapılışı
- İlk önce hamuru için un hariç malzemeleri karıştırma kabına alın karıştın.
- Yavaş yavaş un dökün, ele yapışmayan güzel bir hamur yapın.
- Üzerini örtün yarım saat dinlendirin.
- Hamuru ikiye ayırın açın.
- Kızgın yağda kızartın .
- Dileyen hamurları dilediği gibi kesebilir keçi ayağı kare yuvarlak zevkinize kalmış deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 💯😋.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder