Sebastian Tarifi

 

Sebastian Tarifi İçin Malzemeler

  • 600 gram pınar beyaz krem peynir
  • 1 paket sıvı krema
  • 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 paket vanilya
  • 3 tane orta boy yumurta
  • Üzeri İçin
  • 1 paket sütlü çikolata (Benmari eritip sıcak çikolatayı dilimlerin üzerine kullanabilirsiniz)

    Sebastian Tarifi Yapılışı

  • Peynir, krema ve şeker çırpma kabına alınır. Mikser ile düşük devirde pürüzsüz olana kadar çırpılır. Nişasta ve vanilya eklenir çırpılır. Yumurtalar bir tane kırılıp çırpılır.
  • Daha sonra diğeri kırılıp çırpılır. Karışım güzelce homojen olunca yağlı kağıt açtığımız kalıbımıza dökülür. 200 derece alt üst önceden ısıttığımız fırında yarım saat pişirilir.
  • Eğer tatlımız kızarmadıysa ayarını bir kaç dakika yükseltip kızarmasını sağlayabilirsiniz. Pişen tatlımızın orta kısmı salladığımızda biraz sallanacaktır.
  • Fırından çıkardığımız tatlımız soğuduktan sonra dolapta bir kaç saat dinlendirip servis yapabilirsiniz. Dilimledikten sonra üzerine benmari eritilmiş sütlü çikolata ile servis yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder