Malzemeler
- 360 gr labne peyniri (suyu süzülmüş)
- 2 su bardağı hindistan cevizi
- 3 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 adet limon kabuğu rendesi
Dışını kaplamak için;
- Yarım paket yulaflı bisküvi
Tarifi
- Uygun bir kap içerisine suyunu süzdüğümüz labne peynirini alalım.
- Üzerine hindistan cevizi, limon kabuğu rendesi, pudra şekeri ve limon suyunu ekleyerek karıştıralım.
- Tüm malzemeleri güzelce karıştırdıktan sonra tekrar hindistan cevizi ekleyelim ve harcımızın kıvamını ayarlayalım.
- Hazırladığımız karışımın üzerini streçleyelim ve buzdolabına koyarak 1-2 saat dinlenmeye bırakalım.
- Sürenin sonunda karışımımızı dolaptan çıkartalım ve dondurma kaşığı ile parçalar alarak elimizle yuvarlayalım.
- Hazırladığımız cheesecake toplarını rondodan geçirdiğimiz yulaflı bisküviye bulayalım ve servis tabağına yerleştirelim. Deneyeceklere afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder