Sebze Yemeyen Varmı Etli Sebze Şöleni Tarifi İçin Malzemeler
- 300 gram et
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet patates
- 1 adet patlıcan
- 1 adet kabak
- 1 adet havuç
- 3 adet küçük domates
- 2 adet kırmızı ve yeşil biber
Sos için
- 1 kaşık salça
- 2 kaşık zeytinyağ
- Tuz ve baharatlar
Sebze Yemeyen Varmı Etli Sebze Şöleni Tarifi Nasıl Yapılır?
- Eti kuş başı doğrayıp zeytinyağı ile bir tencerede pişirmeye bırakalım.
- Sebzeleri uzun şekilde doğrayıp hazırlayalım.
- İyi pişmiş olan etimizle bir tencerede buluşturalım.
- Su, zeytinyağı, salça ve baharatları bir kasede karıştırıp üzerlerine dökelim.
- Sebzeler piştiğinde yemeğimiz hazır. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder