3 Kasım 2021 Çarşamba

Ketojenik Tava Ekmek Tarifi

 

Ketojenik Tava Ekmek Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı keten tohum unu
  • 1 yemek kaşığı hindistan ceviz unu
  • 1 tatlı kaşığı karnıyarık ot tozu
  • 1 çay kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 2 yemek kaşığı hindistan ceviz yağı
  • 4 yemek kaşığı tahin
  • 2 adet yumurta

    Ketojenik Tava Ekmek Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Tüm malzemeleri blendera koyup bir güzel karıştırıyoruz.
  • Sonra tavayı çok hafifçe yağlıyoruz (yapışmamış için)
  • Blenderda hazırladığımız ekmek hamurunu tavaya döküp, kısık ateşte önlü arkalı pişiriyoruz, ta ki iki tarafında rengi koyulasına kadar ve yenmeye hazır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder