Ketojenik Tava Ekmek Tarifi İçin Malzemeler
- 1 yemek kaşığı keten tohum unu
- 1 yemek kaşığı hindistan ceviz unu
- 1 tatlı kaşığı karnıyarık ot tozu
- 1 çay kaşığı sirke
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 çay kaşığı karbonat
- 2 yemek kaşığı krema
- 2 yemek kaşığı hindistan ceviz yağı
- 4 yemek kaşığı tahin
- 2 adet yumurta
Ketojenik Tava Ekmek Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tüm malzemeleri blendera koyup bir güzel karıştırıyoruz.
- Sonra tavayı çok hafifçe yağlıyoruz (yapışmamış için)
- Blenderda hazırladığımız ekmek hamurunu tavaya döküp, kısık ateşte önlü arkalı pişiriyoruz, ta ki iki tarafında rengi koyulasına kadar ve yenmeye hazır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder