Milföylü Balık Kroket (Fish Fingers) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket milföy
- 1 paket fish fingers (Türkiye’de bazı yerlerde balık kroket diyede geçiyor )
- Cheddar peyniri
- 1 adet yumurta
Milföylü Balık Kroket (Fish Fingers) Tarifi Nasıl Yapılır?
- Öncelikle balıklarınızı ister kızartın ister fırında pişirin (Ben fırında pişirdim)
- Daha sonra milföyleri birbirinden ayırıp sırayla dizelim ve üzerine peyniri koyalım.
- Pişirdiğiniz balıklarda peynirin üzerine koyup çatal yardımıyla milföyleri kapatalım.
- Üzerine yumurta sürüp, 190 derece fırında pişirelim. Sıcak yemenizi tavsiye ederim. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder