Barbunya Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet küçük boy soğan
- 1 adet küçük boy patates
- 1 adet küçük boy havuç
- 1 çorba kasesi barbunya
- 1 yemek kaşığı salça
- 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1,5 su bardağı sıcak su
Barbunya Tarifi Nasıl Yapılır?
- Soğanları küp küp doğrayalım ve tenceremize alalım.
- Soğanlarımız kavrulurken patates ve havuçlarımızı doğrayalım.
- 1 yemek kaşığı salçamızı ilave edelim. 1. 5 su bardağı suyumuzu ilave edip, pişirmeye bırakalım.
- Yaklaşık 30-35 dk kısık ateşte pişirelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder