Malzemeler
- 10-11 tane küçük patates
- 1 kutu mexika fasulyesi
- 1 kutu mısır konservesi
- 1 kutu bezelye havuç karışımı
- 6-7 tane kornişon turşu
- 1 adet kırmızı soğan
- 2 paket salata tozu
- Dereotu
- 500 gr süzme yoğurt
- 8-9 yemek kaşığı mayonez
- 1 tatlı kaşığı sebze tozu
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu
- 3 yemek kaşığı sıvı yağı
Nasıl Yapılır?
- Patatesleri kabuklarıyla haşlayın, soğutun. Patateslerin kabuklarını soyun ve doğrayın.
- Ayrı bir kabın içine yoğurt, mayonez tüm baharatlar ve diğer malzemelerini güzelce karıştırıp, en sona patatesleri ilave edin.
- Alttan üste doğru karıştırın, patatesler ezilmesin. 1 saat dolapta dinlendirin. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder