Malzemeler
- 1 büyük yada 2 orta boy kabak
- 1 adet patates
- 1 adet soğan
- 2 adet yumurta
- Yarım demet maydanoz dereotu
- Yarım paket kabartma tozu
- 1 su bardağından 2 parmak eksik un
- Yarım çay bardağı kadar zeytinyağ
- Tuz
Nasıl Yapılır?
- Soğan, patates ve kabak rendelenip, suyu sıkılır.
- İçine tüm malzemeler konulup, karıştırılır. Homojen bir kıvam elde edilir.
- Uygun bir tepsiye dökülür. Ben en son üstüne susam serpiştirdim.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir. Üstü kızarana kadar pişirilir.
- Benim fırınım 45 dk da pişirdi. Kontrollü pişirmenizi öneririm.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder