9 Temmuz 2022 Cumartesi

Yumuşacık Lokum Kıvamında Kavurma Tarifi

 

Yumuşacık Lokum Kıvamında Kavurma Tarifi İçin Malzemeler

  • 759 gram dana kuşbaşı
  • 150 gram iç yağı
  • 100 ml maden suyu
  • Tuz

    Yumuşacık Lokum Kıvamında Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Et büyük ise küçük parçalara bölünür.
  • Yıkanır üzerine maden suyu eklenir ve 2 saat buz dolabında bekletilir.
  • Daha sonra süzülür küçük doğranmış iç yağı tencereye alınır üzerine et bırakılır ve pişmeye bırakılır.
  • Pişmeye yakın tuz eklenir ve kavrularak servis edilir. Deneyen herkese afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder