Malzemeler
- 4 adet patates
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Üzeri için;
- 1 kase sucuk
- 1 kase sosis
- 1 kase mısır
- 1 kase biber
- 1 su bardağı kaşar peyniri
- 3 yemek kaşığı ketçap
Nasıl Yapılır?
- Patatesleri haşlayın ezici ile ezin. Üzerine tereyağı, tuz ve karabiberini ekleyip karıştırın.
- Sucuk, sosis ve biberleri doğrayıp bir kaseye alın, mısırı ekleyin üzerine ketçap döküp karıştırın.
- Patatesleri güveç kaplara paylaştırın üzerine hazırladığımız garnitürleri ekleyip fırınlayın.
- Tam pişmeden kaşarınıda ekleyip tekrar fırınlayın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder