Malzemeler
- 150 gr kuşbaşı et
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 adet soğan
- 1 adet yeşil biber
- 1 adet kapya biber
- 1 adet domates
- 3 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
Nasıl Yapılır?
- Öncelikle etimizi pişirelim.
- Isıtılmış tencereye etimizi alalım ve suyunu bırakıp çekene kadar bekleyelim suyunu çektikten sonra içine tereyağı ve sıvı yağını ekleyelim. Ve kavuralım.
- Daha sonra içine soğanları ekleyelim ve kavuralım.
- Salçamızın da kokusu çıkana kadar kavuralım ve içine doğranmış biberleri domatesleri ekleyelim ve kavuralım.
- Son olarak baharatları ve yumurtayı ekleyelim kapağını kapatalım ve pişirelim.
Servise hazır afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder