Ananaslı Çupra Tarifi
Malzemeler
- 4 adet çupra
- 1 tutam maydanoz
- 3 kırmızı soğan
- 3 diş sarımsak
- 6 kaşık sıvıyağ
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 1 limon suyu
- 1 ananas
- Kekik
- 4 kaşık tereyağ
- İnce taze soğan
Nasıl Yapılır?
- Çupralar güzelce temizliyoruz.
- Soğan, sarımsak, maydanoz, sıvı yağ, tuz ‚limon suyu ve ince taze soğan hepsini robottan geçiriyoruz ve güzel bir sos hazırlıyoruz.
- Temizlediğimiz balıkların içine ve dışına güzelce sürüyoruz.
- Kestiğimiz ananasların üzerine yerleştiriyoruz ve üstüne kekik koyuyoruz, balıklarımızın üzerine tereyağın üstüne yerleşriyoruz. 180°’de 40 dakika pişiriyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder