Malzemeler
- 800 gram kuşbaşı tavuk göğüs
- 1 çay kaşığı karabiber
- 4 tane sarımsak
- 2 çorba kaşığı elma sirkesi
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çorba kaşığı kekik
- 1 silme tatlı kaşığı tuz
- 1 tane kapya biber
- 2-3 tane yeşil biber
- 1 paket krema
Nasıl Yapılır?
- Tavuk, rendelenmiş sarımsak, karabiber, tuz, sirke, sıvı yağ ve kekik bir kapta iyice karıştırılacak.
- Tava iyice ısıtılacak. Tavuğu tavaya koyup mühürleyin.
- Jülyen doğranmış biberleri ekleyin ,biraz daha pişirip kremayı ekleyin.
- 10 dakika daha kısık ateşte pişirip, servis yapın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder