Malzemeler
- 6 adet milföy
- Peynir
- Maydanoz
Üzerine;
- 1 kaşık pekmez (yarım çay bardağı su içine eklenecek)
- Kavrulmuş susam
Nasıl Yapılır?
- Bir adet milföyü tam ortadan ikiye ayıralım. Milföyün dört köşesine peynir ve maydanoz karışımından ekleyelim.
- Üzerine kestiğimiz diğer milföyü kapatıp 4 eşit parçaya bölelim. Böreklerin uç kısımlarını elinizle bastırıp kapatmayı unutmayın.
- Milföyler bitene kadar hepsini bu şekilde yapalım. Sonra 1 kaşık pekmeze yarım çay bardağı su ekleyip karıştıralım.
- Milföyleri önce pekmezli suya sonra kavrulmuş susama batırıp 200 derecelik fırına atalım. Herkese afiyet olsun 😍
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder