12 santimlik facia! Bir anlığına içeri giden anne bebeğini ölü buldu

 İngiltere'nin Leicester kentinde meydana gelen talihsiz olay kısa sürede ülkenin gündemine oturdu. Söz konusu gelişmede 10 aylık bir bebek hayatını kaybetti.

12 santimlik facia! Bir anlığına içeri giden anne bebeğini ölü buldu
12 santimlik facia! Bir anlığına içeri giden anne bebeğini ölü buldu© Milliyet tarafından sağlanmıştır

BİR ANLIĞINA İÇERİ GİDİNCE OLANLAR OLDU

Sara Moosa isimli bebek annesinin yardımıyla iki kardeşiyle birlikte banyo yapıyordu. Annesi çocuklarının güvenliği için küvetin tıpasını kapatmamıştı ve su normal yolundan akıyordu. O sırada Sara'nın erkek kardeşlerinden biri annesinden bir oyuncağını istedi. Genç kadın çocuğunun isteğini kırmadı ve evde oyuncağı aramaya başladı. Kısa bir süre sonra tekrar banyoya gelen kadın en büyük acıyı yaşadı.

Gardiyan vahşeti! Mahkumu çırılçıplak buzluğa atıp öldürdüler

HEMEN KALP MASAJINA BAŞLADI

Annesi Sara'yı küvette yan yatmış bir vaziyette bilinçsiz bir şekilde buldu. Hemen ilk yardıma başlayan anne aynı anda ambulansı da aradı. Telefondaki ekiplerin yönlendirmesiyle çocuğuna ilk yardım uygulayan anne küçük Sara'ya kalp masajı yaptı.

12 SANTİMETRELİK SUDA ÖLDÜ

Kısa süre sonra eve gelen ekipler ilk yardımı devraldı ve Sara hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Sara'nın küvette bulunan 12 santimetre derinliğindeki suda öldüğü belirlendi.

Yapılan otopsi çalışmalarında ise küçük bebeğin üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadı ve boğularak öldüğü saptandı. Polis ekipleri tarafından yapılan açıklama da otopsi çalışmalarını destekledi. Ekipler, yapılan sorgu sonucu annenin masum olduğuna karar verdi.

Yamyam seri katil! Öldürdüğü kadınları burger yapıp sattı Polisten 20 yılda 12 kadına tecavüz! Biri itirafçı oldu El Chapo'nun adamlarına infaz! 26 saniyelik görüntü kan dondurdu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ev Yapımı Etli Pizza Tarifi

  Ev Yapımı Etli Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 5 su bardağı un 1 paket instant maya veya 1/2 (yarım) paket yaş maya 1 yemek kaşı...