1 Mayıs 2023 Pazartesi

Vanilyalı Kaymaklı Pasta Kreması Tarifi

 

Vanilyalı Kaymaklı Pasta Kreması Tarifi İçin Malzemeler

  • 600 ml iyice soğutulmuş sıvı krema
  • 300 gram kaymak (mascarpone)
  • 5 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı hakiki vanilya tozu veya 1 tatlı kaşığı vanilya özü

    Vanilyalı Kaymaklı Pasta Kreması Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bütün malzemeler karıştırma kabınıza alın.
  • Mikserinizin orta hızında koyulaşana kıvam alana kadar yaklaşık 6-7 dakika çırpın. Kremanız kullanıma hazır!.
  • Bu kremayı pandispanyalarınızın arasına ve üzerine sürün, ister pastalarınızı süsleyin. Her türlü tatlılara da kullanabilirsiniz, mesela kupta tatlılara, tiramisulara. Ayrıca içine meyve, rendelenmiş çikolata gibi malzemeler de ekleyebilirsiniz.

    Not: malzemeler mutlaka iyice soğutulmuş olmalı, gerekirse kısa süreliğine derin dondurucuda bekletin.

    Kremanız sertleşene kadar mikseriniz ile orta hızda ç yaklaşık 6-7 dk. Çırpmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder