Vanilyalı Kaymaklı Pasta Kreması Tarifi İçin Malzemeler
- 600 ml iyice soğutulmuş sıvı krema
- 300 gram kaymak (mascarpone)
- 5 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 çay kaşığı hakiki vanilya tozu veya 1 tatlı kaşığı vanilya özü
Vanilyalı Kaymaklı Pasta Kreması Tarifi Nasıl Yapılır?
- Bütün malzemeler karıştırma kabınıza alın.
- Mikserinizin orta hızında koyulaşana kıvam alana kadar yaklaşık 6-7 dakika çırpın. Kremanız kullanıma hazır!.
Bu kremayı pandispanyalarınızın arasına ve üzerine sürün, ister pastalarınızı süsleyin. Her türlü tatlılara da kullanabilirsiniz, mesela kupta tatlılara, tiramisulara. Ayrıca içine meyve, rendelenmiş çikolata gibi malzemeler de ekleyebilirsiniz.
Not: malzemeler mutlaka iyice soğutulmuş olmalı, gerekirse kısa süreliğine derin dondurucuda bekletin.
Kremanız sertleşene kadar mikseriniz ile orta hızda ç yaklaşık 6-7 dk. Çırpmalısınız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder