Muzlu Magnolia Tarifi İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 3 çorba kaşığı nişasta
- 3 çorba kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 200 ml (1 kutu) krema
İçi için:
- 1 paket burçak bisküvi (rondoda çekilip un haline getirilmiş)
- Muz (soyulup dilimlenmiş)
Süslemek için:
- 1 poşet kremşanti
- 1 su bardağı soğuk süt
Muzlu Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tencerede sütü ,şekeri, unu ve nişastayı karıştırıp koyulaşana kadar pişiriyoruz.
- Ocaktan alıp içine vanilyayı ve kremayı ekleyip tel çarpıcı ile karıştırıyoruz.
- İstediğimiz servis kaplarına biraz muhallebi koyup üzerine biraz bisküvi ve muz dilimleri yerleştiriyoruz üzerine tekrar muhallebiyi düzgünce yayıyoruz.
- Tatlıları buzdolabına kaldırıp soğumasını bekliyoruz.
- Kremşanti ve sütü mikserle koyulaşana kadar çırpıp yıdız uç takılmış şanti torbasına doldurup manolyaları istediğimiz gibi süslüyoruz.
- Manolyaları buzdolabında muhafaza ediyoruz.Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder