6 Ekim 2019 Pazar

Güveçte Mantar Tavuk Kaşar Sote Tarifi

Güveçte Mantar Tavuk Kaşar Sote Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 tane tavuk göğüsü
  • Yarım kilo mantar
  • 1 kırmızı biber
  • 2 sivri biber
  • 1 diş sarımsak
  • 2 soğan
  • 2 tutam tuz karabiber
  • 250 gr kaşar
  • 4 tane domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım su bardağı yemek yağı
  • Yarım su bardağı su

Güveçte Mantar Tavuk Kaşar Sote Tarifi Yapılışı

  1. Tavuğu mantarı küp küp doğruyoruz.
  2. Domatesi soğanı kabuğunu soyup onuda doğruyoruz.
  3. Bir diş sarımsak biber kırmızı doğrayıp kaşarı küp küp kesip bir leğenin içinde tuz karabiber ,yağı harmanlayıp güvece koyalım.
  4. Sonra ısınmış maxmum dereceli fırına verelim. 50 dakikaya kadar pişirip çıkarıp servis yapalım AFIYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder