Güveçte Mantar Tavuk Kaşar Sote Tarifi
Güveçte Mantar Tavuk Kaşar Sote Tarifi İçin Malzemeler
- 2 tane tavuk göğüsü
- Yarım kilo mantar
- 1 kırmızı biber
- 2 sivri biber
- 1 diş sarımsak
- 2 soğan
- 2 tutam tuz karabiber
- 250 gr kaşar
- 4 tane domates
- 1 yemek kaşığı salça
- Yarım su bardağı yemek yağı
- Yarım su bardağı su
Güveçte Mantar Tavuk Kaşar Sote Tarifi Yapılışı
- Tavuğu mantarı küp küp doğruyoruz.
- Domatesi soğanı kabuğunu soyup onuda doğruyoruz.
- Bir diş sarımsak biber kırmızı doğrayıp kaşarı küp küp kesip bir leğenin içinde tuz karabiber ,yağı harmanlayıp güvece koyalım.
- Sonra ısınmış maxmum dereceli fırına verelim. 50 dakikaya kadar pişirip çıkarıp servis yapalım AFIYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder