2 Şubat 2020 Pazar

Çikolatalı Rulo Pasta Tarifi

Çikolatalı Rulo Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • Bir tepsi kakaolu kek (yoksa iki paket hazır baton kek )
  • Yarım bardak süt
  • 100 gr eritilmiş çikolata
  • Arasına 1 paket krem şanti
  •  2 adet muz
Üzeri için
  • Bir paket krema
  • 100 gr çikolata
  • Antep fıstığı tozu, çekilmiş fındık, hindistan cevizi tercihe kalmış
  • Dileyen üzerine hazır çikolata sos kullanabilir

Çikolatalı Rulo Pasta Tarifi Yapılışı

  1. Keki parçalayalım.
  2. Elimizle üzerine de sütü ve erittiğimiz çikolatayı ilave edip güzelce karıştıralım.
  3. Daha sonra krem şantiyi tarifine uygun hazırlayalım.
  4. Kekli harcımızı streç serdiğimiz tezgahın üzerine alıp dikdörtgen şeklinde açalım ve içerisine krem şantiyi sürüp, muzları da uzun şekilde koyalım ve pastayı uzun taraftan rulo şeklinde saralım.
  5. İki üç saat dolapta dinlendirelim
  6. Çıkarınca üzerini dilediğiniz gibi süsleyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder