Çikolatalı Rulo Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- Bir tepsi kakaolu kek (yoksa iki paket hazır baton kek )
- Yarım bardak süt
- 100 gr eritilmiş çikolata
- Arasına 1 paket krem şanti
- 2 adet muz
Üzeri için
- Bir paket krema
- 100 gr çikolata
- Antep fıstığı tozu, çekilmiş fındık, hindistan cevizi tercihe kalmış
- Dileyen üzerine hazır çikolata sos kullanabilir
Çikolatalı Rulo Pasta Tarifi Yapılışı
- Keki parçalayalım.
- Elimizle üzerine de sütü ve erittiğimiz çikolatayı ilave edip güzelce karıştıralım.
- Daha sonra krem şantiyi tarifine uygun hazırlayalım.
- Kekli harcımızı streç serdiğimiz tezgahın üzerine alıp dikdörtgen şeklinde açalım ve içerisine krem şantiyi sürüp, muzları da uzun şekilde koyalım ve pastayı uzun taraftan rulo şeklinde saralım.
- İki üç saat dolapta dinlendirelim
- Çıkarınca üzerini dilediğiniz gibi süsleyelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder